5/12/2023
Embla Regine Mathisen

I en stadig skiftende digital verden kan det være utfordrende å holde tritt. Hvilke formater gjelder nå? Hvor finner jeg mine målgrupper? Hvordan kan jeg effektivt formidle mitt budskap?

Vårt team består av eksperter på strategisk bruk av digitale medier, og vi holder oss alltid oppdatert på de siste trendene. Vi tilbyr kurs i digitale medier og digital politisk påvirkning, skreddsydd for å hjelpe din virksomhet med å navigere i det digitale landskapet.


Våre kurs:


Slik når du frem med ditt budskap på LinkedIn i 2024  
 

Visste du at 96 prosent av brukerne på LinkedIn kun konsumerer innhold, mens fire prosent deler på all trafikken? Det gjør at du kan nå utrolig mange på LinkedIn, om du går strategisk til verks og tar kanalen i bruk.  

LinkedIn har stadig flere brukere i Norge, og gir ledere, bedrifter og organisasjoner store muligheter til å nå frem med sitt budskap til relevante nettverk og interessenter. Enhver virksomhet bør ha en klar strategi for plattformen – men de færreste har det. Skaff deg kunnskapen du og din kommunikasjonsavdeling trenger gjennom vårt skreddersydde LinkedIn-kurs, designet spesielt for toppledere. Kurset gir deg innsikt i hvordan du kan få mest mulig ut av din LinkedIn-tilstedeværelse i et stadig mer komplekst digital medielandskap.
 
I kurset gjennomgår vi:  

  • LinkedIn som plattform for påvirkning, omdømmebygging og rekruttering.  
  • Hvordan særlig toppledere bør ta i bruk plattformen.  
  • Hvordan lage innhold som engasjerer og treffer de riktige menneskene.
  • Hvordan LinkedIn-algoritmen fungerer.    
  • Tips og triks for å bygge opp og utvide et relevant nettverk.  
  • LinkedIn som kanal for treffsikker målretting.  

 

Digital politisk påvirkning: Hvordan bruke sosiale medier til å påvirke politikk?  

Politikk går sakte. Sosiale medier endrer seg raskt. I dette kurset gir vi din virksomhet et innsideblikk på hvordan man kan jobbe strategisk med politisk påvirkning i sosiale og digitale medier.    
 
Hvordan når du ut til beslutningstakere i sosiale medier? Hvordan jobber du med digitale budskap, og digital målretting mot små målgrupper? Og hvilke kanaler fungerer best for politisk påvirkning?  

Kurs i digital politisk påvirkning inneholder:

  • Innføring i digital politisk påvirkning. Hva er det, og hvilke muligheter for politisk påvirkning finnes i digitale kanaler?  
  • Strategi og budskap. Hvordan lager man en digital påvirkningsstrategi? Mål, målgrupper, budskap og kanaler.  
  • Formater, målretting og rigg. Kreativ og effektiv kommunikasjon, og hvordan rigge seg internt for å jobbe strategisk med politisk kommunikasjon i hverdagen?  
  • Tips og triks i sosiale medier. Den «perfekte» post og algoritmehacks.  

 

Underveis vil vi vise frem noen gode caser til inspirasjon. Alle kursene våre tilpasses ut fra behov.  

Interessert?

Dette er bare et utvalg av de forskjellige foredragene og kursene våre. Vi tilpasser innholdet til deres behov og holder kurs både fysisk og digitalt – alt etter ønske. Ønsker du mer informasjon om foredrag og kurs? Ta kontakt med oss her.

Relaterte artikler