13/10/2023

Pressure er spesialisert på digital politisk påvirkning, engasjementsdrevne kampanjer og posisjonering av virksomheter og ledere i digitale kanaler. Vi jobber på vegne av kommuner, organisasjoner, foreninger og bedrifter – og vi hjelper dem med å fremskynde, stoppe eller påvirke politiske beslutninger. Vi jobber strategisk med digital kommunikasjon for å hjelpe våre oppdragsgivere med å bli sett og hørt, og ta en posisjon. Pressure er et datterselskap av Kruse Larsen, og sitter sammen med dyktige kollegaer i Kruse Larsen i Inkognitogata 1 i Oslo.  

Siden byrået ble startet i september 2019 har vi vokst raskt, og nå gleder vi oss til å bli enda flere. Vi ser etter deg som har erfaring fra organisasjonslivet, politikk eller kommunikasjonsbyrå. Du har sterk strategisk forståelse, solid erfaring med digitale verktøy i kommunikasjons- og påvirkningsarbeid og er god til å lede og drive prosjekter og prosesser. Du er interessert i hva som skjer i samfunnet og politikken, og brenner for å skape engasjement – enten det er blant medlemmer, organisasjoner, lokalbefolkning eller andre våre kunder ønsker å nå med sin kommunikasjon.  

Som digital strateg blir du en del av et kunnskapsrikt og ungt byråmiljø. Du får et stort ansvar og viktige, kompliserte oppgaver fra første dag. Du må være faglig sterk, glad i å samarbeide, og du er trygg i møter med kunder og mennesker rundt deg. Du er vant til å ta ansvar for å få nye kunder og utvikle eksisterende, eller synes dette virker spennende. Du er en person med integritet, lave skuldre og som liker å ha det gøy på jobb.  

Vår nye kollega kjenner seg igjen i følgende:

  • Sterk samfunnsforståelse og er interessert i politikk
  • Har erfaring som digital rådgiver/digital strateg eller har erfaring og kompetanse til å ta rollen
  • Sterk kompetanse på digitale og sosiale medier. Vi ser etter en sterk strateg, men det er et pluss hvis du har kunnskap om produksjon og etterarbeid.  
  • Evne til god historiefortelling
  • Er eller vil bli glad i å medvirke til salg på nye kunder og prosjekter  
  • Føler seg hjemme i et byrå som vokser, og vil bidra til å skape noe nytt  
  • Ønsker og er glad i å samarbeide i både større og mindre team

Kjenner du deg igjen? Vi gleder oss til å høre fra deg!  

Søknad og CV sendes til:

Celine Gran
celine.gran@pressure.no
 
+47 907 75 590

Har du spørsmål? Bare ta kontakt.

Pressure holder til i Inkognitogata 1 i Oslo, i samme lokaler som moderselskapet vårt Kruse Larsen. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø, gode betingelser og flotte lokaler. Vi er stolte av å ha helt åpne kundelister. I Pressure har vi det gøy på jobb og utfordrer oss selv hver dag. Velkommen!

Søknadsfrist: 6. november