19/9/2020
Pressure

- Vi ser at det er en stor etterspørsel etter tjenestene og kompetansen vi tilbyr, og det er jo ekstra positivt i et år som dette, sier byråsjef.

Pressure er et datterselskap av Kruse Larsen og har spesialisert seg på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. Nå henter byrået svenske Jakob Ohlsson og Birgitte Aarebrodt, som begge har lang erfaring fra politikken og kommunikasjonsbransjen. Med nyansettelsene vil kundene til Pressure få tilgang på ny ekspertise på flere områder, mener administrerende direktør Celine Gran.

- Vi har skikkelig fart inn mot høsten og vinteren, og er glade for å styrke byrået med to veldig dyktige hoder, sier Gran.

Pressure jobber med bedrifter og organisasjoner som skal påvirke en politisk sak eller prosess, eller som ønsker å posisjonere seg inn mot beslutningstakere.

- Det krever et team som forstår politikk og hvordan beslutningstakere søker etter og mottar informasjon, legger Gran til.

Ohlsson, som er spesialisert på engasjementsdrevne kampanjer, er ansatt i det svenske byrået Reform Act. Nå skal han også jobbe fast i Pressure som digital strateg for interesse- og medlemsorganisasjoner. Han har jobbet med flere valgkampanjer for politiske partier og et stort antall interesseorganisasjoner i Europa.

I USA har Ohlsson vunnet to prestisjefylte priser: «40 Under 40 Award» fra American Assiciation of Political Consultants, og «Rising Star» fra Industry magazine Campaigns & Elections.

Også Aarebrodt tar med seg solid erfaring. Hun har jobbet som freelancer og innholdsprodusent for blant annet Høyre, ABC Startsiden, TV 2 Nyheter og Sporten. Nå er hun ansatt som innholdsprodusent i Pressure, og får ansvar for produksjon av innhold til digitale kanaler. I tillegg vil hun få ansvar for Kruse Larsens nye podkastsatsing.

- Vi ser at det er en stor etterspørsel etter tjenestene og kompetansen vi tilbyr, og det er jo ekstra positivt i et år som dette. Vi har etablert et eget podkaststudio for kundene våre, og ser også mange muligheter innenfor helsesektoren, sier Gran.

Gran forteller at de har store planer fremover, og gleder seg til å bli flere. Byrået ser et økende behov blant interesse- og medlemsorganisasjoner for å skape engasjement og drive god medlemskommunikasjon.

- Ikke minst krever det kreativ og rask produksjon. Derfor er vi glade for å ha fått med Jakob og Birgitte på laget, som begge har kunnskap og erfaring jeg har lett etter, sier hun.

Pressure eies av Kruse Larsen i Norge og Reform Society i Sverige. Byrået er spesialisert på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer, og ble etablert i september 2019.