Gjester i Podkast uten portefølje. Fra venstre; Jan-Erik Larsen, Amund vik, Johannes Bergh, Anne Therese Gullberg og Bjarne Håkon Hanssen.
2/7/2024

Høyre kjøles ned, Arbeiderpartiet øyner håp, Fremskrittspartiet vokser og gapet mellom blokkene tettes. Er det mulig for Jonas Gahr Støre å få fire ny år som statsminister? Kommer Høyre til å gå mot høyre for å stoppe FrPs vekst? Og klarer Arbeiderpartiet å hente tilbake lillavelgerne i sentrum, uten å mate SV og Rødt?

Podkast uten portefølje gjør opp status på meningsmålingene, sjekker tilstanden på venstresiden og oppsummerer det politiske halvåret.

Jan-Erik Larsen har denne uken besøk av Johannes Bergh, forskningsleder ved Institutt for samfunnsforskning og Amund Vik, Vice President i Data Sciences. Vi har også med oss Bjarne Håkon Hanssen og Anne Therese Gullberg, partnere i Kruse Larsen.

Podkast uten portefølje er en podkast fra Kruse Larsen og Pressure. Programleder er Jan-Erik Larsen, daglig leder i Kruse Larsen og styreleder i Pressure. Har du innspill, ris eller ros, eller forslag til gjester? Ta kontakt med oss på Facebook, LinkedIn eller post@kruselarsen.no.