Fra venstre Kåre R. Aas, Gjermund Eide, Jette Christensen og Jan-Erik Larsen.
2/6/2024

Krigen i Ukraina fortsetter, Midtøsten står i brann, Kina viser muskler, Trump kan vinne presidentvalget i USA og demokratiet er under press. Er norsk diplomati og utenrikspolitikk tilpasset en stadig mer uforutsigbar verden? Klarer NATO og den vestlige verden å stå samlet? Og hvordan påvirker verdenssituasjonen norsk politikk og norsk næringsliv?

For å få svar på disse store spørsmålene har Podkast uten portefølje fått besøk av militær rådgiver for NATOs generalsekretær, Gjermund Eide, forfatter og analytiker Jette Christensen og strategisk rådgiver i Kruse Larsen og tidligere ambassadør, Kåre R. Aas.

I tillegg kommer Christian Laland fra Pressure, og han gir en orientering om Sverigedemokraternas omfattende virksomhet knyttet til trollfabrikker. Hvis det skjer i Sverige, så kan vi vel ikke utelukke at det også skjer i Norge?

Podkast uten portefølje er en podkast fra Kruse Larsen og Pressure. Programleder er Jan-Erik Larsen. Har du innspill til gjester, ris eller ros? Ta kontakt med oss på Facebook, LinkedIn eller post@kruselarsen.no.