11/8/2020
Av Pressure


Digitale frokostmøter, webinarer og onlinekurs har blitt den nye normalen. Og de aller fleste markedsfører sine digitale arrangement via Facebook. Men enn så lenge har det vært småklønete å ta seg betalt: Du må nemlig sende brukeren videre til en ekstern nettside for å gjennomføre selve transaksjonen.

Vår hypotese er at mange konverteringer har uteblitt, nettopp fordi prosessen ikke har vært sømløs.

Rett før helgen lanserte Facebook muligheten til å ta seg betalt direkte via plattformen. Du kan altså opprette et Facebook-event, slik du alltid har gjort, og samtidig la brukeren betale direkte i arrangementet.

Alle Facebook-sider som oppfyller retningslinjene for inntektsgenerering kan ta dette i bruk allerede nå. For å sjekke om Facebook-siden din kvalifiserer, kan du gå til Creator Studio og trykke på inntektsgenerering. Den laveste prisen du kan ta er 0,99 dollar og det høyeste er 99,99 dollar.

Vi i Pressure har god erfaring med utvikling av mindre webinarer og større konferanser digitalt. I mars arrangerte vi Karantenekonferansen, en konferanse med flere hundre deltagere digitalt og vi har både arrangert og deltatt i mindre, lukkede webinarer.

Trenger du hjelp, råd eller en sparringspartner til planlegging og gjennomføring av ditt digitale arrangement?  

Ta gjerne kontakt med oss!