1/12/2020
Av Pressure

Henrik Nilssen Dale starter som digital helserådgiver og kreativ leder hos Pressure, et kommunikasjonsbyrå som er spesialisert på digital politisk påvirkning. Han kommer fra stillingen som ansvarlig for digital kommunikasjon og sosiale medier i Roche.

I høst ansatte kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen Mette Nilstad som seniorrådgiver innen helse, som første trekk i en offensiv satsing på helse- og legemiddelmarkedet. Nå følger datterselskapet Pressure etter med ansettelse av Henrik Nilssen Dale fra Roche.  

– Vi ser et stort marked for digital kommunikasjon, posisjonering og påvirkning i sosiale medier i helse- og legemiddelmarkedet. Jeg er utrolig glad for at vi har fått med oss Henrik i denne satsingen. Han har en unik bakgrunn, med erfaring fra politikken og helsenæringen, og er en dyktig digitalrådgiver, sier administrerende direktør Celine Gran.  

Henrik jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Høyre fra 2014-2018, og var med å etablere Høyres egen digitalavdeling. Henrik har jobbet som digitalrådgiver for bedrifter og politikere i Washington D.C. før han begynte som ansvarlig for digital kommunikasjon og sosiale medier i Roche.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i Pressure og være med å bygge opp helsesatsingen. Tiden i Roche har vært veldig bra og jeg har vært heldig som har jobbet i verdens største bioteknologiselskap. Jeg tar med meg mye kunnskap og erfaring fra en næring som er krevende å forstå for mange. Nå gleder jeg meg til å jobbe mer spisset med politikk og digital kommunikasjon på vegne av flere spennende kunder, sier Nilssen Dale.  

Pressure ble etablert i september 2019, og i desember ble Christian Laland, tidligere digitalsjef i Høyre, ansatt som strategi- og kampanjesjef. Med Henrik Nilssen Dale på laget blir Pressure 5 rådgivere og skal nå satse stort på helsefeltet sammen med Kruse Larsen.  

– Vi ser at det er en stor etterspørsel etter tjenestene og kompetansen vi tilbyr, og det er jo ekstra positivt i et år som dette. Vi har store planer fremover og gleder oss til vi blir enda fler, sier Gran.  

Pressure er eid av Kruse Larsen i Norge og Reform Society i Sverige. Byrået opererer med åpne kundelister.