Maren Nan Myrseth

Maren Nan Myrseth

Maren har erfaring med journalistikk, strategisk kommunikasjon, sosiale medier, prosjektledelse og digital historiefortelling.

Maren er rådgiver i Pressure. Tidligere har hun jobbet med sosiale medier, digital historiefortelling og prosjektledelse i Dagens Næringsliv. I Dagens Næringsliv var hun hovedbidragsyter til styrkingen av SoMe-innsatsen til avisen, hun var med å innføre grafiske videoverktøy, ledet flere videoproduksjoner og var en av hovedpersonene bak fornyingen av  den digitale historiefortellingen i D2 på nett. Maren har også et brennende engasjement for mangfold og var en del av Diversity, Equality and inclusion council i DN Media Group. Før dette har hun vært journalist i NRK, TV 2 og Se og Hør, og har tverrfaglig erfaring fra markedføringsbyrå, gründervirksomhet og akademia.

Maren har lenge interessert seg for AI i journalistikken og skrev masteravhandling om AIs innvirkning i norske redaksjoner. Hennes engasjement for AI har ført til flere kronikker, foredrag og deltakelse i debatter om AI de siste årene. Samt var hun med å utforme DNs retningslinjer for bruk av AI.

Maren har en bachelor i journalistikk fra UiB, en master i medier og kommunikasjon fra samme universitet og tar for tiden en executive master i ledelse ved Norges Handelshøyskole.

Kontaktinformasjon
Telefon:
48073051