Podkast er i sterk vekst i Norge. Bare det siste året har stadig flere oppdaget denne kanalen. Podkaster et effektivt kommunikasjonsgrep som kan gi svært gode resultater. Vil du og din bedrift lage podkast? Vi hjelper dere gjerne! 

I følge Den store podrapporten, publisert av Norstat i mars 2020, kjenner 90 % av befolkningen til podkast. 59 % har lyttet og 31 % lytter daglig. Selv om man har tilgang til podkaster fra hele verden, er så mye som 84 % av de podkastene som lyttes til i Norge produsert på norsk. Podkast gir mange av de styrkene radio før i tiden hadde: Man lytter stort sett alene med høretelefoner på, og lytteropplevelsen er sånn sett å anse som intim. Forskjellen er at podkast er et aktivt valg lytteren tar, hvor radio ofte kan være noe man har på i bakgrunnen. 

Våre egne tall viser at de fleste foretrekker podkastepisoder på minimum 15 minutter. Det er et godt utgangspunkt for å levere et budskap, fortelle en historie eller forklare hvorfor noe er som det er. På egne premisser med god tid.

Vi har et toppmoderne podkaststudio i våre lokaler i Inkognitogaten 1 i Oslo. Vi tilbyr et fullservice-tilbud fra konseptualisering via produksjon til distribusjon. 

Her kan du lese mer podkastene vi har produsert og hvordan vi går frem når vi jobber med podkast.